Orienteringsträning ht 2020

  • 15 aug 2020
  • Orientering

Nu är det dags att starta upp höstterminen igen. Vi har planerat att starta träningen tisdagen den 25 augusti klockan 18.00.

Vi behöver nya ledare

Vi har i dagsläget följande grupper:

  • Orange/Violett och svart grupp - Robert, Mattias och Martin är ledare. Samlingsplats meddelas via SMS.
  • Ugglan - gul/orange grupp - Joakim är ledare. Samlingsplats vid bandyrinken.
  • Igelkotten vit/gul grupp - Åsa är ledare. Samlingsplats vid bandyrinken.
  • Kotten grön/vit grupp - Anna och Patrik turas om att vara ledare. Samlingsplats vid klubbstugan.

Gruppen skogslek saknar ledare

Förra terminen hade vi även en grupp med skogslek för familjer för barn födda 2013 och yngre. Till den gruppen har vi i dagsläget ingen ledare. Vi vill gärna fortsätta med den gruppen så vi hoppas att någon kan tänka sig att ställa upp som ledare. Självklart hjälper vi till med planeringen. Vi har redan många helt färdiga övningar och vi brukar planera tillsammans. Som ledare sätter du ut kontroller, leder samlingen och uppvärmningen och plockar in kontroller efteråt. I den här gruppen är föräldrarna med och springer tillsammans med sina barn. Bäst är om två eller tre vuxna hjälps åt som ledare. Anmäl intresse för att bli ledare till kjellberg@gmail.com. Vi planerar en övning till första tillfället den 25 augusti. Då kommer vi prata med er om att vi behöver ledare. Hittar vi ingen ledare då måste vi tyvärr pausa skogsleken tills vidare.

Ungdomsserien

Det här året blev inte som planerat, men nu har vi äntligen lyckats få ihop en ungdomsserie. På ungdomsserien får man chansen att springa orientering själv eller tillsammans med en kompis, med eller utan förälder i andra skogar än hemmaskogen. Den som vill får springa tävlingsklass, men man kan också se det som ett tillfälle till extra träning. Första tillfället är redan söndagen den 23 augusti. Anmäl er själva via Eventor eller kontakta kjellberg@gmail.com senast 19 augusti för hjälp med anmälan.

https://eventor.orientering.se/Events/Show/31445  

Söndag 23 augusti

OK Skogsströvarna

Torsdag 27 augusti

IFK Linköping

Lördag 5 september

Linköpings OK

Torsdag 10 september

OK Eken

Avslutning - datum inte klart än 

Björkfors Goif - mer information kommer!

Med vänliga hälsningar
Åsa Kjellberg, Orienteringssektionen